SZERELÖPÓDIUMAINK

A magasban végzett munkához elsősorban saját speciális szerelőpódiumainkat használjuk, amelyek – mind oldalirányban, mind függőleges irányban – a szokásosnál nagyobb távolságra jutást teszik lehetővé, s ezzel párhuzamosan rendkívül szűkös helyeken is tudnak mozogni. A szerkezet egyéb paramétereit is minden esetben a legkülönbözőbb ipari telepeken szerzett valóban gazdag és hosszútávú tapasztalataink alapján határozzuk meg a beszerzés során. Ennek megfelelően könnyen mozgunk és dolgozunk a gyártócsarnokok adta szűkös környezetben, a gépek, a munkaanyag és a termékek sokaságában.

Vannak olyan szerkezeteink, amelyek pl. 80 cm-es kapun is átjutnak. Az NR 22 pódium pl. 90 cm-es ajtón is átjut, 22 m magasban nyújt munkavégzésre lehetőséget és oldalirányban 11,3 m elérhetőségi távolsággal rendelkezik. Némely pódiumaink kisebb lépcsőfokokon vagy az épületek körüli terepen is át képesek jutni. Minden szerelőpódiumnak két meghajtása van. A villamos meghajtás mellett mindig rendelkezésre áll a dízel, benzin vagy akkumulátoros meghajtás, ezért a szerkezet nem terheli a környezetet kipufogó gázokkal és zajjal.

Az extrém magasságokra jutás során sor kerülhet hegymászó felszerelés, speciális létrák, 25 m-es oldalirányú kimozdulást és 40 m-nél nagyobb magasságot lehetővé tévő pódiumok illetve egyéb műszaki segédeszközök, berendezések használatára is.